Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mai multe apartamente din blocul aflat lângă biserica din cartierul Tomis Plus, afectate de incendiu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

28 Aug, 2022 15:16 2994 Marime text
Incendiu Tomis PlusUn incendiu violent a cuprins astăzi o biserică situată în cartierul Tomis Plus din municipiul Constnața. 

Flăcările violente s-au extins în scurt timp și la blocul de locuințe situat în vecinătatea lăcașului de cult. 

Potrivit ISU Dobrogea patru din cele 11 apartamente au fost afectate de incendiu și fum, iar celelalte șapte au fost afectate de fumul dens. 

30 de persoane aflate în biserică au fost evacuate de Gruparea Mobilă de Jandarmi, 11 persoane din blocul afectat de incendiu s-au autoevacuat, iar alte patru persoane au fost evacuate de pompieri. 

Pentru localizarea și stingerea flăcărilor, la fața locului salvatorii au acționat cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată și 1 ambulanță SAJ. 

Potrivit SAJ Constanța o pacientă de 45 ani diagnosticată cu arsuri de gradul 1 la antebraț a fost transportată de echipajul SAJ B2 la Spitalul Clinic Judeșțean de Urgență Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii