Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou termen în dosarul lui Nicuşor Constantinescu. Al 4-lea (rechizitorii)

ro

03 Oct, 2014 00:00 1719 Marime text
Dosarul în care preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu, este judecat pentru că ar fi săvârşit 24 de infracţiuni, va fi redeschis, azi, pentru a patra oară, de judecătorii Tribunalului Bucureşti.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, cauza a fost instrumentată de Dana Ana, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, şi a fost trimisă spre soluţionare, potrivit surselor noastre, completului de judecată CF18 din Tribunalul Bucureşti, complet prezidat de judecătoarea Luisa Emanuela Dragomir.
 
În acest dosar a fost deferit justiţiei şi Adrian George Gâmbuţeanu, directorul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, suspectat de trei infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Rechizitoriul poate fi citit aici

Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată şi de Andrei Bodean, procuror DNA Constanţa, pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa se află în SUA. El ar fi primit o prelungire a dreptului de şedere în Statele Unite pentru trei luni, cu începere de la 1 octombrie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii