Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sacrificati in accidente

ro

15 May, 2009 02:50 1428 Marime text
Doi morţi şi un rănit. Acesta este bilanţul trist al celor două accidente rutiere produse luni seara, în judeţul Constanţa.
Primul dintre ele s-a petrecut în jurul orei 21.40, pe DN 2A, la km 188+200m, în afara localităţii Mihail Kogălniceanu. Potrivit anchetatorilor, Radu Lintmaier, de 26 de ani, din Lumina, îşi conducea liniştit Volkswagen-ul pe banda numărul doi, dinspre Mihail Kogălniceanu, spre Ovidiu. La un moment dat, din partea stângă a şoferului a sărit un bărbat de aproximativ 45 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. Din nefericire, din cauza leziunilor suferite în urma impactului, pietonul nu a mai putut fi salvat. Cazul a fost preluat de Serviciului Poliţiei Rutiere. După nici măcar o oră, şosele judeţului au fost din nou însângerate. De data aceasta, fatalitatea a lovit pe DC 87, la km 4+200m, în afara localităţii Poiana. Protagonistul cascadoriilor de pe şosea a fost Tiberiu Daniel Ion, de 21 de ani, din Ovidiu, care nu şi-a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat pe câmp. În urma impactului deosebit de violent cu solul, Georgiana Claudia M., o tânără de numai 16 ani, pasagera din dreapta a maşinii, şi-a pierdut viaţa. Şoferul a fost transportat la spital, cu leziuni minore. Şi acest caz este anchetat de Serviciul Poliţiei Rutiere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Raluca 14 May, 2009 23:08 Dumnezeu s-o ierte pe Claudia. A fost o fata tare buna si intelegatoare... pacat ca ne-a parasit prea devreme:|. Condoleantze familiei indurerate!