Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, deranjat de dosarele lui Radu Mazare

ro

24 Feb, 2010 03:58 2956 Marime text
maz_ponta23.jpgNoul şef al social-democraţilor, Victor Ponta a declarat într-o emisiune la Realitatea FM că dosarele celor mai importanţi lideri din PSD nu sunt întocmai pe placul său, precizând în termeni jurnalistici că îi este greu să creadă că DNA este „producător de ştiri pe surse"

„De deranjat, fireşte că mă deranjează (că Năstase, Mitrea sau Mazăre au dosare penale, n.r.). Faptul că în ultimii ani prin lipsa de eficacitate a DNA... ştiu un singur lucru că de cinci ani - cu trasul de ţepe în Piaţa Victoriei, nu a fost tras nimeni. Un tip de justiţie de acest fel cred că a avut un rol propagandistic", a susţinut Ponta.

În opinia sa, DNA a deviat de la ideea de la care a fost creat, care făcea referire la combaterea marii corupţii: „La noi s-a întins totul ca o peltea, la noi în fiecare oraş e o structură a DNA. Eu aş face o structură pe model italian de combatere a corupţiei şi a crimei organizate, să nu mai aibă un şef numit la propunerea ministrului Justiţiei, ci un şef care să răspundă numai în faţa CSM-ului şi care să dea dovadă de eficienţă, nu de producători de ştiri pe surse".

Şeful PSD a spus că nu va ezita să îşi apere colegii în faţa procurorilor: „Dacă voi constata că e vorba de abuzuri evidente, nu mă voi feri să-mi apăr colegii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sachi 24 Feb, 2010 15:39 Nu exista nicaieri in lume o coruptie ca in Romania,coruptia la noi este aproape de a fi legalizata de catre cei ce au fost alesi de noi de prostime,singura solutie ar fi starpirea celor mari si cred ca se apropie ziua cand operatiunea va incepe(a se intelege executarea lor).
  • OLGA 24 Feb, 2010 10:24 TEPE MAI GASIM SA-I TRAGEM PE CEI PE CARE II LINGI . IAR DE MAZARE SI O PARTE DIN CEI ACUZATI DIN PRIMARIE NU POTI SPUNE CA NU AU PUS BOTUL SI MANA ,BA UN LOC, BA O PROCURA , BA O AFACERE CA CEA CU RESTAURANTUL PELICANUL, BA O CASA RETROCEDATA , BA CEAI SI CAFEA LA PENSIONARI , BA UN MOL,BA UN HOTELUT PE MALUL MARII , ,,,,TEPELE SANT CHIAR FINUTE , SUCCES DNA ,ASA STAVILIM CORUPTIA
  • mao 24 Feb, 2010 09:54 ...bagati baieti, ca ponta are nevoie de malai si va scapa...!!!
  • redivivus 24 Feb, 2010 05:48 Lucrurile incep sa se clarifice.Pe acest Titulescu degenerat il preocupa de fapt situatia dosarelor penale pe care le au si le vor avea numerosi pesedisti de marca si nicidecum cinstea in partid si eliminarea coruptilor.Isi va terfeli calitatea de presedinte al partidului aparand membrii coteriei pesediste.Ne putem imagina ce idei va avea si ce masuri va lua daca va deveni candva presedintele Romaniei.Sa avem putintica rabdare.In curand vom mai afla multe despre noul conducator al coteriei iliesciene.Trasul in teapa,este o alta problema.De unde atata lemn pentru confectionarea tepelor?Padurile sunt deja defrisate ca urmare a politicii duse de Partidul Social Dement in colaborare cu partidele fratesti.