Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Medicii au declarat decesul Persoană, scoasă din mare inconștientă, pe plaja Modern din Constanța (galerie foto+video)

ro

28 Jun, 2020 13:37 4828 Marime text
  • La locul incidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Constanța pe plaja Modern.

Din primele informații, este vorba despre o persoană inconștientă scoasă din mare de salvamari.
 
La locul incidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Am fost solicitați să intervenim la o persoană, bărbat, aproximativ 60 ani, scos din mare de salvari. Intervin Smurdul B și C , motocicleta de prim răspuns. Din primele informații,  i se aplică protocolul de resuscitare, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.

Bărbatul va fi transportat la spital.

UPDATE, ora 15.24: Echipajele medicale au făcut eforturi susținute la fata locului reușind scoaterea bărbatului din stop cardiorespirator.

Potrivit ISU, l-au transportat la ambulanță dar datorita stării alterate de sănătate acesta a intrat din nou în stop. S-au aplicat manevre de resuscitare mai bine de 50 minute (în ambulanță), din păcate de această data nu s-a mai reușit, medicii fiind nevoiți să declare decesul.


Sursă foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii