Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:49 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Neversea caută peste 1.000 de voluntari pentru cea de-a șasea ediție de festival de la Constanța

ro

18 Apr, 2024 13:44 656 Marime text

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, se apropie, iar fanii acestuia se pot bucura de una dintre cele mai tari ediții anul acesta, între 4-7 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța. Organizatorii festivalului caută peste 1.000 de voluntari care să li se alăture în cea de-a șasea călătorie de la malul Mării Negre. 
 
Cei care doresc să se bucure de această experiență inedită de voluntariat vor putea pătrunde în culisele festivalului, pot face parte din echipele artiștilor internaționali și pot avea acces în lumea fantastică a celui mai așteptat evenument de la mare, transmit organizatorii. 
 
Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanții trebuie să aibă între 16 și 35 de ani. Perioada de recrutare are loc între 17 aprilie și 15 mai, iar răspunsurile vor fi trimise de organizatori pe e-mail până pe 30 mai. Înscrierea pentru voluntariat se face accesând acest link.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJxnVB3Iyafa9IH2CmL4oDTUZxq28i47JCBc1k5KGfHQB75Q/viewform

Cei peste 1.000 de norocoși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: angels (artiști), acreditări, check-in, press center, backstage, user experience și acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management. Fiecare va primi câte un echipament și acces în festival.

 Voluntarii aleși își pot face vara mai frumoasă la mare alături de organizatorii celui mai mare festival de muzică de pe o plajă din Europa, se pot bucura de muzica artiștilor și DJilor internaționali de top, împreună cu prietenii, dar și alături de fanii Neversea care vin din toate colțurile lumii pe malul Mării Negre.

 Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea o pot face de pe neversea.com/tickets la următoarele prețuri: General Access 4 days 690.20 Lei, General Access Risk Free 4 days 790.20 Lei, General Access 4 days UNDER 25 574.20 Lei, General Access 4 days  UNDER 25 x 2 1032.40 Lei, VIP 4 days 1502.20 Lei.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de NEVERSEA sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori Neversea s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul Mării. Foarte curând, adică pe 9 mai, fanii Neversea vor afla line-up-ul festivalului.
 
România se află pe harta marilor evenimente la nivel global și datorită festivalului Neversea, care a avut cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41 și marchează un nou record în cele 5 ediții ale sale.


Citește și:

UNTOLD Universe caută designeri talentați pentru Fashion Village UNTOLD și Neversea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii