Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii la Constanţa pentru infracţiuni informatice Tribunalul i-a pus în libertate pe cei patru tineri duşi la arestare de DIICOT

ro

10 Jul, 2012 01:52 2732 Marime text
diicot_palatul_justitiei.jpgDuşi la arestare de procurorii Serviciului Teritorial Constanţa al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism pe motiv că ar fi săvârşit infracţiuni informatice, Cristian Adrian Barbu, Adrian Cătălin Grigoriu, Iulian Bucur şi Gabriel Lucian Bobîrnac sunt cercetaţi în stare de libertate. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului, instanţă care a respins cererea DIICOT privitoare la arestarea celor patru mai sus precizaţi. De menţionat că decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea fiind deja atacată, urmând ca dosarul să ajungă şi pe masa Curţii de Apel Constanţa. Amintim că cei luaţi în colimator de oamenii legii ar fi acţionat, în perioada 2010 - 2011, în Arad şi Cluj, ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de 150.000 de lei şi ar avea strânsă legătură cu Radu Popescu, din Constanţa, judecat şi condamnat pentru săvârşirea unui accident rutier mortal. Numele tânărului mai apare într-un alt dosar aflat la procurorii DIICOT privitor la falsificarea unor carduri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • papastratos 04 Oct, 2014 01:11 ..unde sunt banii pagubitilor...cel putin cei 150.000 lei furati din Arad si Cluj ?!....clonare de carduri..grup infractional organizat...de unde au bani sa se plimbe si sa se distreze (daca nu fura si acolo?!)in tari straine ?!...de ce le este permisa parasirea teritoriului Romaniei...cum este posibil...atat timp cat sentinta nu este definitiva..nici pro nici contra ????...imi poate raspunde cineva ?!