Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Particularul" Bolboceanu se retrage din afaceri

ro

11 Oct, 2010 02:00 3107 Marime text
Cunoscutul „particular" constănţean Geo Iulian Bolboceanu face un pas înapoi pe scena afaceriştilor din oraşul de la malul mării. În Monitorul Oficial nr. 4240/8.10.2010, a fost publicată hotărârea întreprinzătorului de a se retrage din Gemitrans Company. Conform documentului citat, Bolboceanu s-a dat la o parte pentru a-i face loc Mariei Pălăşescu, ruda asociatului său Mircea-Ştefan Pălăşescu.

În Monitorul Oficial se arată că Bolboceanu şi Mircea Pălăşescu, în calitate de asociaţi ai Gemitrans Company SRL, au decis cooptarea în societate a Mariei Pălăşescu şi retragerea lui Geo Bolboceanu din firmă, acesta cedându-şi cele 50 de procente din afacere noii acţionare. Totodată, Bolboceanu s-a retras şi din funcţia de administrator, iar sediul social al firmei s-a schimbat, fiind mutat la adresa la care locuiesc cei doi Pălăşescu. Nu în ultimul rând, şi obiectul de activitate al societăţii s-a modificat, noul obiect principal devenind „transporturi rutiere de mărfuri". Fostul obiect principal de activitate, „depozitări", a trecut în plan secundar. Firma a fost fondată în iulie 2005 de Mircea Pălăşescu şi Geo Iulian Bolboceanu, iar sediul social era în Ovidiu, pe strada Pescarilor, la numărul 95. Domeniul principal de activitate era reprezentat de „manipulări şi depozitări", iar activitatea principală era, aşa cum am arătat, „depozitări".

Firmele lui Bolboceanu

În ceea ce-l priveşte pe particularul Bolboceanu, de numele său se leagă mai multe societăţi comerciale, înfiinţate pe parcursul anilor 2002-2009. Astfel, potrivit datelor furnizate de site-ul Vrajitorul.eu, Bolboceanu apare în SC Toulouse Turism SRL, Topcar Center SRL, Topcar Services SRL, Corsa Imobiliare SRL, Euro Construct Invest SRL, Vermon Com SRL Râşnov, Travel & Events SRL Bucureşti, Glamour Style SRL, CD-TUR SRL, Venus Invest Grup, Sturion Aquatech, Biotech Recycle, 1 Class Developer, Charisma Development 2008, Corsa Company SRL şi Top Finance International Leasing Bucureşti. Nu este de trecut cu vederea faptul că numele lui Bolboceanu apare şi în deja celebrul dosar „mafia de la Rutieră", în care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au susţinut că, pe 10 februarie 2009, Bolboceanu ar fi fost favorizat de poliţişti. „Ca urmare a traficului exercitat de Ruşescu Gigi Cristian", arată procurorii, „agentul-şef de poliţie Drăguţ Marian şi-a încălcat atribuţiile de serviciu în scopul favorizării numitului Bolboceanu Geo Iulian, care încălcase regulile de circulaţie pe drumurile publice". De menţionat că, urmare a acestor acuzaţii, dar şi a altora, procurorii au solicitat arestarea agentului de poliţie Gigi Cristian Ruşescu, alături de alţi zece colegi de muncă. Noul asociat din Gemitrans, Maria Pălăşescu, mai apare şi în firmele Miradioana SRL Constanţa şi Progres Style SRL Constanţa. La rândul său, Mircea Ştefan Pălăşescu apare menţionat, în afară de Gemitrans Company, şi în Miradioana SRL, Cosmir International SRL, N B Madoc Jeans SRL, Don Padron Caffe SRL şi D.A.C.R.I Brava SRL, firme deschise în perioada 2004 - 2010.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii