Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie luată în cazul insolvenței SC Latora Int. SRL

ro

03 May, 2017 11:41 2182 Marime text
La Tribunalul Constanța a avut loc un nou termen în dosarul în care apar S.O.S. INSOLV SPRL lichidator judiciar al SC Latora Int. SRL, în calitate de reclamant, şi Hristu Tararache şi Deian Geo Iulian Bolboceanu, în calitate de pârâţi. Obiectul dosarului este „atragerea raspunderii pentru intrarea în insolventa (art. 169 Legea 85/2014)“.

La termenul trecut, magistraţii hotărâseră să amâne cauza pentru data de 2 mai, „pentru administrare probe”. Astfel, ieri, a avut loc un nou termen. Potrivit termene.ro, a fost respinsă cererea,ca neîntemeiată. Poate fi făcut apel.
 
Din fişa Registrului Comerţului, reiese că societatea Latora Int SRL a fost înfiinţată în anul 2000, îşi desfăşoară activitatea în sediul social situat în Mamaia, municipiul Constanţa, şi are un capital social subscris, integral vărsat, în valoare de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale. Firma are doi asociaţi, Geo Iulian Bolboceanu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%, şi Hristu Tararache, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%/50%. Conform codificării CAEN, societatea este specializată în activităţi legate de „restaurante“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii