Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:41 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Papuci reţinuţi

ro

14 Mar, 2012 03:47 705 Marime text
O echipă mixtă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrători vamali a efectuat controlul fizic asupra unui container sosit din China, referitor la punerea în circulaţie de produse contrafăcute.

Containerul controlat în data de 12 martie, la ora 15.00, sosise pe adresa unei societăţi cu sediul în municipiul Chişinău şi era încărcat cu 2.370 de perechi de papuci din plastic, în valoare aproximativă de 200.000 de lei, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală.
Bunurile descoperite au fost reţinute de lucrătorii vamali şi lăsate în custodia comisionarului vamal. Pe numele administratorului societăţii comerciale cu sediul în Republica Moldova  a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate“, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1 lit. b din Legea 84 /1998.

Ti-a placut articolul?

Comentarii