Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mort în Porsche Carrera Un an de la tragedia din staţiunea Mamaia

ro

23 Jul, 2013 00:00 4677 Marime text
Ieri s-a împlinit un an de la moartea lui Adrian Petrişor Brotac, de 30 de ani, din Craiova, administratorul SC Luky Frog SRL. Tânărul afacerist a pierit într-un accident rutier în staţiunea Mamaia, iar potrivit poliţiştilor el avea o alcoolemie de 1,30. 

Conform oamenilor legii, în urmă cu un an, Adrian Petrişor Brotac a condus un Porsche Carrera, pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari. La un moment dat, într-o curbă, din cauza neatenţiei şi a vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp. În urma accidentului, şoferul a decedat la faţa locului.

La spital au ajuns Elian-Florin Tudor, fondator al SC El-Young Impex SRL, jucător de tenis, legitimat la Federaţia Română de Tenis, pasager pe locul din dreapta faţă, Georgiana Gingăraşu, de 26 de ani, fiica fostului ministru al Tineretului şi Sportului, Georgiu Gingăraş, preşedinte al UNPR Argeş, şi Ligia Gingăraşu, de 24 de ani, ambele din Argeş. Tragedia a avut loc în ziua în care Georgiu Gingăraş a împlinit vârsta de 27 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii