Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mărfuri de 60.000 de euro, confiscate în Portul Agigea

ro

06 Nov, 2014 00:00 2354 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa Sud au reţinut, marţi, diverse mărfuri, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 60.000 de euro.
 
Astfel, controalele au fost efectuate asupra unor containere sosite din China pentru societăţi comerciale cu sediul în Afumaţi şi în Bucureşti. În urma verificărilor, inspectorii vamali au reţinut 40.512 bucăţi de mărfuri diverse, precum decoraţiuni ceramică cu magnet, elastice pentru confecţionat brăţări, jucării telefon şi figurine din plastic, cu o valoare de piaţăa bunurilor originale de aproximativ 56.400 de euro, precum şi 15.400 de bucăţi de pandantive din piatră, identificate în plus faţă de mărfurile declarate, în valoare de aproximativ 3.670 de euro.
 
În cauză, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun. Totodată, în cazul mărfurilor constatate în plus, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat contravenţional societatea importatoare cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar mărfurile au fost confiscate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii