Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:43 06 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperire importantă în Portul Constanța. Ce au găsit polițiștii într-un container sosit din Egipt

ro

25 May, 2018 10:10 1564 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din Egipt, aproximativ 113.000 articole sticlărie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 405.300 lei dacă ar fi fost originale, informează Garda de Coastă. 
 
În data de 24.05.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din Egipt, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov. Administratorul societăţii comerciale în cauză este cetăţeanul român A.T., în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul pe raza municipiului București.

”În urma controlului, colegii noștri au descoperit 112.968 articole sticlărie (boluri și pahare) ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Bunurile, în valoare de aproximativ 405.300 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate” - au mai transmis reprezentanții Gărzii de Coastă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii