Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:09 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Port Constanța Sud Agigea Poliţiştii au ridicat mii de lumânări susceptibile a fi contrafăcute venite din Cambodgia

ro

12 Oct, 2021 15:16 759 Marime text
  • Astăzi, poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 2.000 de seturi cu lumânări aniversare în valoare de aproximativ 20.000 de lei.
  • Bunurile susceptibile a fi contrafăcute ridicate de polițiști au fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din Cambodgia, având ca destinatar o societate comercială din București.

Iată comunicatul oficial al IPJ Constanța

Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, peste 2.000 de seturi cu accesorii aniversare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 20.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, 12 octombrie, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din Cambodgia, având ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 2.016 seturi, fiecare dintre acestea conținând 5 lumânări aniversare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 de lei de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii