Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:31 17 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Libertatea lui Radu Mazăre, decisă azi de judecătoarea Mariana Ghena, din Înalta Curte

ro

23 May, 2016 00:00 2889 Marime text


Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie vor solicita, azi, judecătoarei   Mariana Ghena, din Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, fost magistrat al Curţii de Apel Constanţa, instituirea interdicţiei de a părăsi ţara faţă de Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa.
 
Solicitarea DNA a fost făcută în dosarul în care Radu Mazăre a fost trimis în judecată alături de fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, şi de Sorin Strutinsky. În prezenta cauză au fost deferite Justiţiei şi alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa.
 
Şedinţa de judecată este programată să înceapă la ora 14.00.
 
Tot azi, Curtea Supremă va redeschide şi dosarul Campusului Social Henri Coandă, cauză în care Radu Ştefan Mazăre, fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, şi omul de afaceri Avraham Morgenstern au fost trimişi în judecată de Dana Ana, procuror al DNA Bucureşti.
 
Acest termen de judecată este programat pentru ora 9.00.
 
Radu Ştefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanţa, este judecat în patru dosare, toate fiind instrumentate de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie:
 
1 - „Retrocedările din Constanţa“;
 
2 - „Terenurile din Mamaia“, în care a fost deferit Justiţiei, în aprilie 2015, alături de Sorina-Gina Hortolomei-Moscu;
 
3 - Cel în care este „coleg“ cu fostul viceprimar al Constanţei, Gabi Stan, cu omul de afaceri Sorin Strutinsky, dar şi cu alte persoane, printre ele aflându-se cinci salariaţi ai Primăriei Constanţa;
 
4 - Dosarul Campusului Social „Henri Coandă”, unde Radu Mazăre a fost trimis în judecată (1 aprilie 2016) alături de Alexandru Mazăre, senator în Parlamentul României, şi de omul de afaceri Avraham Morgenstern.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Peter 23 May, 2016 18:45 Draga Ciobi ...D-zeu ti-a ascultat ruga ...cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie de modificare a conţinutului măsurii preventive a controlului judiciar a fost respinsa ca neintemeiata...Bonduelle are obligatia de a nu depăşi limita teritorială a României !!!
  • ciobi 23 May, 2016 15:07 Doamne ajuta! Toti prietenii trebuie sa fie la un loc! Ca fratii!