Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecaţi în stare de libertate

ro

16 Apr, 2013 00:00 964 Marime text
Cercetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru furt calificat, Vasilică Lazăr, agent de poliţie în cadrul Postului de poliţie Rasova, şi Ionel Păun, şeful districtului de linie 5 CF Cernavodă, vor fi judecaţi în stare de libertate.

Ieri, Curtea de Apel Constanţa a decis ca cei doi să fie scoşi din arest, însă nu au voie să părăsească ţara. Hotărârea de ieri a judecătorilor este definitivă. Procurorii susţin că, în după-amiaza zilei de 10 aprilie, cei doi au fost depistaţi în flagrant, de o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, imediat după ce au sustras din curtea districtului 5 CF Cernavodă cantitatea de 1.790 kg de componente metalice, reprezentând suporţi pentru pod metalic de rezervă militară, cupoane de şină de cale ferată şi material mărunt de cale ferată, în valoare totală de 1.330,80 lei, bunuri pe care cel dintâi le transporta într-o autoutilitară cu numere de înmatriculare bulgăreşti, pentru a le valorifica la un centru de colectare a materialelor refolosibile.
La finele săptămânii trecute, prin rechizitoriu s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată la Tribunalul Constanţa a celor doi bărbaţi, iar odată cu emiterea rechizitoriului procurorul de caz a formulat şi propunere de arestare preventivă faţă de ambii inculpaţi pentru următoarele 29 de zile.
Pe data de 11 aprilie, Lazăr şi Păun au fost arestaţi, iar ieri Curtea de Apel Constanţa a decis punerea în libertate a celor doi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii