Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni rutiere

ro

04 Mar, 2013 22:58 911 Marime text
Poliţiştii Biroului Rutier Constanţa cercetează în stare de libertate pe C. Ştefan, de 30 de ani, din comuna Tuzla, care a fost depistat în trafic în ziua de 3 martie, pe DN39, în sat Lazu, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii din Medgidia îl cercetează în stare de libertate pe A. Adrian, de 23 de  ani, care în noaptea de 2/3 martie a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat). Persoana în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii din Hârşova îl cercetează în stare de libertate pe Costel P., de 27 de ani, din comuna Ciobanu, care în noaptea de 2/3 martie a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat).

Poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă îl cercetează în stare de libertate pe T. Daniel Florian, de 22 de ani, din satul Dunăreni, care în noaptea de 2/3 martie a fost depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii