Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județul Constanța. S-au întocmit dosare penale

ro

05 Mar, 2024 19:20 654 Marime text

Sursa foto; IPJ Constanța



 
  • La data de 4 martie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au identificat un bărbat care a condus un autoturism, pe strada Națională, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit IPJ Constanța.
 
În aceeași zi, în jurul orei 19.00, la sediul Poliției Municipiului Medgidia s-a prezentat o femeie, de 35 de ani, care a declarat că, în ziua precendentă, ar fi fost implicată într-un accident rutier (tamponare), pe strada Crizantemelor.
 

„În urma verificărilor efectuate, a rezultat că, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 22.30, femeia ar fi condus un autoturism, ar fi efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure și ar fi lovit un stâlp”, transmit polițiștii.

 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, precizează IPJ Constanța.

 
La data de 5 martie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu.

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, mai precizează sursa menționată.

 
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și
Furt calificat într-un sit arheologic de pe raza comunei Albești, județul Constanța. În cauză a fost întocmit dosar penal (Galerie FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii