Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere în județul Constanța, depistate de polițiști

ro

13 Mar, 2024 13:28 535 Marime text




 
  • La data de 12 martie a.c., în jurul orei 08.07, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Nicolae Bălcescu, a avut loc un accident rutier (tamponare), între un autoturism și un autobuz conduse de către doi bărbați, potrivit IPJ Constanța.
 
Bărbații au fost testați cu aparatul din dotare, iar în cazul conducătorului autoturismului au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite sursa citată.

 

De asemenea, la data de 12 martie a.c., în jurul orei 10.40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au identificat un tânăr, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Hamangia din satul Sinoie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, conform sursei.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


 În aceeași zi, în jurul orei 16.20, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un tânăr, de 24 de ani, care a condus un autoturism, în localitatea Murfatlar, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”, conchide IPJ Constanța.

 
În toate cazurile a fost întocmit dosar penal.

Citește și
Bărbat depistat cu droguri, în Mangalia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii