Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județ și municipiul Constanța

ro

10 Apr, 2024 17:03 601 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța





 
  • La data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Negru Vodă au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe D.C. 10, în satul Tătaru, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, potrivit IPJ Constanța.
 
La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 18.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Nicolae Iorga s-a produs un accident rutier, prin tamponare.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 51 de ani, respectiv 58 de ani.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, în cazul bărbatului de 51 de ani au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, spun polițiștii.

 
La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Cerealelor din comuna Tuzla s-a produs un accident rutier (tamponare).
 
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 51 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi lovit un alt vehicul, parcat.
 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmite IPJ Constanța.

 
 Citește și
Unui bărbat i s-a făcut rău pe stradă, în Constanța. SAJ a intervenit
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii