Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:47 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni rutiere în județul Constanța Condusul mașinii sub influența băuturilor alcoolice duce la dosar penal

ro

04 Apr, 2024 16:17 468 Marime text








La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Băneasa au identificat un bărbat, de 52 ani, care a condus un autoturism pe D.N. 3, în comuna Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice, potrivit IPJ Constanța.

 

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, transmit polițiștii.

 
De asemenea, la data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Ordine și Siguranță Publică au identificat un bărbat, de 28 ani, care a condus un autoturism, pe strada Tractorul din comuna Cumpăna, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
 
În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală, conform IPJ Constanța.
 
Citește și
Caz șocant la Constanța! Adolescent de 17 ani decedat după ce a căzut de la etajul unei clădiri în construcție. Minorul fusese dat dispărut (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii