Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosarul contractului privind cedarea pavilionului maritim al României, pe masa judecătorului Dumitru Radu Comşa

ro

13 Aug, 2015 00:00 2024 Marime text
Dosarul privind contractul pentru cedarea pavilionului maritim al României, pentru 30 de ani, către RIFA Holdings Limited (fosta Ilvana Holdings Limited) a fost redeschis de judecătorul Dumitru Radu Comşa, preşedintele Secției Contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Constanţa.
 
Iniţial, Tribunalul Constanţa a decis, pe data de 21 noiembrie 2014, că instanţele din România nu sunt competente să soluţioneze acest dosar. Ulterior, Curtea de Apel Constanţa a anulat, pe data de 9 aprilie 2015, decizia mai sus precizată şi a trimis dosarul înapoi la Tribunalul Constanţa, pentru continuarea judecăţii.
 
Cauza a revenit la Tribunalul Constanţa şi a fost trimisă spre soluţionare judecătorului Dumitru Radu Comşa, preşedintele Secției Contencios administrativ şi fiscal din instanţa mai sus precizată. În şedinţa din data de 11 august, Dumitru Radu Comşa a amânat dosarul pentru data de 11 septembrie, pentru ca RIFA Holdings Limited să facă precizări scrise cu privire la excepţiile invocate.

Citeşte şi 

Curtea de Apel Constanţa, decizie finală în dosarul contractului privind cedarea pavilionului maritim al României (rechizitoriu)

Informaţii dintr-un dosar secretizat
Cum încearcă ANR să anuleze contractul de cedare a dreptului de folosinţă a pavilionului românesc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii