Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operațiune de salvare reușită în Marea Neagră ARSVOM, la datorie pentru viața unui marinar (FOTO)

ro

15 Dec, 2023 13:23 899 Marime text

În cursul zilei de vineri, 15.12.2023, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Constanța (ARSVOM) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) pentru a efectua o intervenție de tip Medevac.

La bordul navei petroliere YM EARTH, sub pavilion Malta, aflată în zona de ancoraj nr.3, un membru al echipajului necesită îngrijiri medicale, prezentând o plagă deschisă la unul din membrele superioare, inforează ARSVOM. 

La ora 10:22, Nava Sar Artemis, din cadrul ARSVOM s-a deplasat în direcția indicată pentru a prelua rănitul, un bărbat de naționalitate turcă.

La ora 11:10, echipajul navei Sar Artemis a preluat la bord bărbatul rănit, urmând a-l preda serviciilor medicale, din dana de pasageri.

La ora 11:50 acesta a fost predat echipajului medical de urgență.

Aducem mulțumiri echipajului de pe nava Sar Artemis, format din Năsiescu Daniel- căpitan, Blaga Bogdan- ofițer mecanic și Hăisan Eugen- motorist, pentru profesionalismul de care dau dovadă la fiecare intervenție, de multe ori în condiții meteo nefavorabile.

Intervenția de astăzi, s-a desfășurat pe un grad de agitație al mării de 3-4, cu o estimare a vitezei vântului de 5-6 grade pe scara Beaufort.

Felicitări echipajului Sar Artemis!- mai transmit reprezentanții ARSVOM. 



foto: ARSVOM 


Citește și:

Nava sub pavilion Barbados, eșuată după furtuna din noiembrie, pleacă din Portul Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii