Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:41 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „Sar Artemis” în misiune și în Ajunul Crăciunului! Un membru al unui echipaj, cetățean ucrainean, a acuzat probleme medicale (FOTO)

ro

24 Dec, 2023 12:18 731 Marime text
Sursa galeriei foto: ARSVOM
  • În dimineața de Ajun, 24.12.2023, în jurul orei 10:24, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată de către Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) să intervină cu o unitate SAR, in vederea efectuării unei intervenții tip Medevac.  
Nava „Sar Artemis”, din cadrul ARSVOM, a fost trimisă în misiune Medevac, pentru a recupera de la bordul navei cargo „Meroving”, sub pavilion Malta, un membru al echipajului care acuza dureri abdominale, potrivit ARSVOM.
 
Nava „Sar Artemis”, se afla în rada interioara, în timpul unui exercițiu și s-a deplasat cu toată viteza spre zona indicată și a preluat bolnavul, un cetățean ucrainean.

„Acesta a fost predat către serviciile medicale din Dana Pasageri, la ora 11:48. Felicităm echipajul Sar Artemis și anume căpitan Mocanu Mircea, Chirilă Doru- timonier și Comăniță Andrei- motorist, pentru profesionalismul dovedit de-a lungul misiunilor îndeplinite cu succes, indiferent de vreme sau vremuri!
Cinste vouă, marinari salvatori!”, a mai transmis ARSVOM.

Citește și
ARSVOM, la datorie pentru viața unui marinar (FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii