Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii pe 2012 Cei trei vameşi constănţeni cu averile expuse

ro

27 Feb, 2012 00:00 2394 Marime text
cap_10.jpgPe site-ul oficial al Autorităţii Naţionale a Vămilor au început să fie afişate declaraţiile de avere ale lucrătorilor vamali. Foarte interesant, până la acest moment, doar trei vameşi constănţeni şi-au făcut publice averile acumulate în cursul anului trecut. Dintre aceştia, doar unul deţine o funcţie de conducere, fiind şef birou în cadrul Direcţiei Regionale de Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa.

Mihaela Dana Covacef, căci despre ea este vorba, a menţionat în declaraţia de avere completată pe data de 20 februarie 2012 că, în calitate de şef birou în cadru DRAOV Constanţa, nu are în proprietate terenuri, ci deţine un apartament de 60 de metri pătraţi, situat în Constanţa şi cumpărat în anul 2000. Femeia conduce un autoturism Daewoo Matiz, fabricat în 2006, iar în calitate de angajat al DRAOV Constanţa a realizat în cursul anului trecut suma de 63.383 de lei, pentru „coordonare activitate birou TICSV". Referitor la eventualele interese, şefa din vamă a menţionat că nu are niciunul. Inspectorul vamal asistent Ioan Dan Didilescu, din cadrul Direcţie Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, este cel de-al doilea vameş constănţean care şi-a completat declaraţiile de avere şi de interese pentru anul 2012. El a precizat că deţine în proprietate împreună cu soţia un apartament de 84 mp în Constanţa, cumpărat în 1984. Vameşul mai are şi un autoturism Seat Leon fabricat în 2003, dar şi un Opel Astra din 2005, ambele maşini fiind achiziţionate în urma încheierii unor contracte de vânzare-cumpărare. În calitate de salariat al DJAOV Constanţa Ioan Dan Didilescu a realizat un venit anual de 25.294 de lei, în timp ce soţia sa a contribuit la bugetul familiei cu suma de 17.448 de lei, reprezentând venitul din pensie. Nici inspectorul vamal asistent Didilescu nu are interese de declarat.

Teren şi Audi A4

Nu în ultimul rând, cel de-al treilea vameş constănţean care şi-a făcut public venitul realizat în anul anterior, inspectorul vamal asistent Nicolae Dumitru îşi desfăşoară activitatea la Biroul Vamal Constanţa Sud- Împreună cu soţia, el deţine un teren intravilan în Mangalia în suprafaţă de 454 mp, fiind vorba despre un teren dobândit în 2004, prin „cumpărare plus concesiune". Tot în Mangalia, vameşul are împreună cu soţia şi un apartament de 90 de metri pătraţi, imobil pe care l-a cumpărat în anul 2001. În ceea ce priveşte bunurile mobile, vameşul din Agigea a declarat un autoturism Audi A4 fabricat în 2000 şi un Opel Astra din 2001, ambele maşini fiind cumpărate. În calitate de salariat al Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, Nicolae Dumitru a realizat un venit anual de 13.400 de lei, în timp ce soţia sa, angajată a Daewoo Mangalia, a contribuit la bugetul familiei cu suma de 25.200 de lei. Inspectorul vamal asistent de la Agigea a declarat că nu are niciun interes.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii