Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Black Waters SA au decis contractarea unui credit de investiții important în cadrul programului IMM Invest

ro

06 Aug, 2021 00:00 1769 Marime text


⦁ Acționarii Ștefan Bănculescu și Gheorghe Lisandru au mai decis garantarea creditului ipotecă legală mobiliară asupra ansamblului de 3 nave achiziționate din credit
⦁ Garanție emisă de FNGCIMM cadrul Programului IMM INVEST, în procent de maximum 80% din valoarea creditului este în suma de 1.376.000 lei
⦁ Ipoteca mobiliară asupra tuturor soldurilor creditoare și respectiv asupra tuturor disponibilităților bănești prezente și viitoare ale conturilor curente deschise de împrumutat la bancă, în favoarea băncii și a statului prin Ministerul Finanțelor Publice, reprezentat de FNGCIMM
⦁ Ipoteca va fi înscrisă în Registrul Național de Publicitate Mobiliară în baza convenției de garantare încheiată între Banca și FNGCIMM în numele Statului român prin Ministerul Finanțelor Publice



Adunarea generală a acționarilor societății Black Waters SA a decis contractarea unui credit de investitii în suma de 1.720.000 lei în cadrul programului IMM Invest, de la Banca Românească SA.

În cadrul ședinței din luna iulie, acționarii Ștefan Bănculescu și Gheorghe Lisandru au mai decis  garantarea creditului ipotecă legală mobiliară asupra ansamblului de 3 nave achiziționate din credit, respectiv: a) ambarcațiune împingător  înmatriculată la Căpitănia Portului fabricație 1970, construită în șantierul Naval Giurgiu, conform atestat de bord nr. 0003774 emis la data de 25.09.2019 de Ministerul Transporturilor prin Autoritatea Navală; b) barjă înmatriculată la Căpitănia Portului conform atestat de bord nr. 0003773 emis data de 25.09.2019 de Mininisterul Transporturilor prin Autoritatea Navală; c)barjă înmatriculată la Căpitania Portului Constanța, an fabricatie 1987, conform atestat de bord nr. 0006642 emis la data de 25.09.2019 de Mininisterul Transporturilor prin Autoritatea Navală.


Garanție emisă de FNGCIMM cadrul Programului IMM INVEST, în procent de maximum 80% din valoarea creditului este în suma de 1.376.000 lei.

Ipoteca mobiliară asupra tuturor soldurilor creditoare și respectiv asupra tuturor disponibilităților bănești prezente și viitoare ale conturilor curente deschise de împrumutat la bancă, în favoarea băncii și a statului prin Ministerul Finanțelor Publice, reprezentat de FNGCIMM proporțional cu riscul asumat de fiecare dintre acestea constituită în baza convenției de garantare.

Ipoteca va fi înscrisă în Registrul Național de Publicitate Mobiliară în baza convenției de garantare încheiată între Banca și FNGCIMM în numele Statului român prin Ministerul Finanțelor Publice.

Adunarea generală a acționarilor societății Black Waters SA l-a împuternicit pe Ștefan Bănculescu în calitate de administrator, pentru a negocia condițiile de contractare al creditului și pentru a semna în numele și pentru SC Black Waters SA contractul de credit și contractele de garanție accesorii și orice acte adiționale la acestea, precum și orice alte documente necesare în vederea derulării creditului de investiții cu Banca Românească SA.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Schimbare de sediu social. Firma din Constanța a asigurat serviciul de pilotaj în porturile de la malul mării

Poarta Mare a Cetăţii Tomis, salvată de CLM! S-a deschis Cutia Pandorei! Primăria vrea să recupereze şi să pună în valoare toate siturile arheologice din Constanţa

De la transport pe apă, la imobiliare Imobil de şase etaje, ridicat de Black Waters SA pe strada Mircea cel Bătrân (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii