Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modernizarea iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestată de două firme. Ce a decis CNSC?

ro

19 Feb, 2022 00:00 1487 Marime text⦁ Contractul pentru execuția lucrărilor, inclusiv livrarea și instalarea echipamentelor ce vor fi achiziționate în cadrul proiectului creșterea eficienței energetice a iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestat la CNSC
⦁ Elecktra Invest SRL și Urbioled SRL au cerut obligarea autorității contractante la anularea deciziei prin care oferta depusă de Euro - Audit Service SRL a fost declarată câștigătoare și obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor
⦁ Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată, contestația depusă de Elecktra Invest SRL și să admită în parte, contestația formulată de Urbioled SRL
Contractul pentru execuția lucrărilor, inclusiv livrarea și instalarea echipamentelor ce vor fi achiziționate în cadrul proiectului creșterea eficienței energetice a iluminatului public în orașul Cernavodă a fost contestat de două firme: Elecktra Invest SRL și Urbioled SRL.

S-a solicitat anularea adresei nr. 205/05.01.2022, a raportului procedurii nr. 204/05.01.2022, precum și a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acestora, obligarea autorității contractante la anularea deciziei prin care oferta depusă de Euro - Audit Service SRL a fost declarată conformă, acceptabilă și câștigătoare, precum și a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acestei decizii, obligarea autorității contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilității ofertelor.

Urmare a contestației înregistrate, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 294 prin care a conexat cele două contestații și a decis: respinge, ca nefondată, contestația depusă de Elecktra Invest SRL în contradictoriu cu primăria Cernavodă și admite, în parte, contestația formulată de Urbioled SRL.

„Obligă autoritatea contractantă la anularea, în parte, a raportului procedurii de atribuire nr. 204/05.01.2022, respectiv partea referitoare la oferta Euro - Audit Service SRL și la anularea adreselor prin care a fost comunicată declararea câștigătoare a acestei oferte.

Dispune clarificarea și reevaluarea acestei oferte, conform considerentelor de mai sus, în termen de 20 de zile de la comunicarea prezentei.

Respinge, ca nefondat, capătul de cerere de anulare a respingerii ofertei Urbioled SRL și de obligare a autorității la reevaluarea acesteia.

Obligă Primăria Cernavodă la plata către Urbioled SRL a sumei de 1.000 lei, reprezentând cheltuieli parțiale efectuate de aceasta pentru formularea contestației.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Procedura de achiziție pentru noile stații de autobuz din Constanța a ajuns în etapa finală. Cât mai avem de așteptat până vor deveni funcționale?(DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii