Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:43 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța a atribuit direct un contract pentru igienizarea stațiilor de autobuz unui SRL fără niciun fel de activitate de la înființare (DOCUMENT)

ro

24 Feb, 2023 00:00 1384 Marime text
  • Serviciile achiziționate vor fi prestate pe parcursul a 12 luni, iar în fiecare lună trebuiesc curățate 125 de stații
  • Valoarea achiziției este de 264.000 de lei fără TVA
  • Societatea Sea Morsa SRL îl are asociat unic și administrator pe Bogdan Lăcustă, numit în această funcție în 2022 pe o perioadă de 50 de ani
  • Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Finanțelor șide Recom, compania nu a desfășurat vreo activitate și nu a avut angajați de la înființare până la 31.12.2021

 
Primăria Constanța a încheiat ieri un contract servicii de întreținere și curățare adăposturi modulare pentru stațiile de autobuz de pe raza municipiului cu societatea SC Sea Morsa SRL din Constanța. 

Serviciile achiziționate vor fi prestate pe parcursul a 12 luni, iar în fiecare lună trebuiesc curățate 125 de stații.

Valoarea achiziției este de 264.000 de lei fără TVA.

Sea Morsa SRL, fosta Sea Morsa Film SRL, potrivit codului unic de înregistrare pe care firma în primește la Registrul Comerțului (n.r. care avea ca obiect de activitate „producție cinematografică, video și de programe de televiziune”) are sediul social în Constanța, pe strada Calafatului nr. 64 și se ocupă de „activitățile specializate de curățenie”.

Societatea Sea Morsa SRL îl are asociat unic și administrator pe Bogdan Lăcustă, numit în această funcție în 2022 pe o perioadă de 50 de ani.
Potrivit informațiilor furnizate de Ministerul Finanțelor șide Recom, compania nu a desfășurat vreo activitate și nu a avut angajați de la înființare până la 31.12.2021.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac „Astăzi am semnat contractul pentru primele 125 de stații de autobuz“. Ce societate a primit contractul (DOCUMENT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii