Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea Constituţională, sesizată la cererea şefului Cafe Cafe din Constanţa

ro

10 Nov, 2014 00:00 1896 Marime text
Judecătorii Curţii Supreme de Justiţie a României au decis scoaterea de pe rolul Curţii de Apel Constanţa a dosarului în care Cătălin Iuliu Nedelcu, patronul Restaurantului Cafe Cafe din Constanţa, a fost judecat şi condamnat, în primă instanţă, la doi ani de închisoare.
 

Pe cale de consecinţă, procesul afaceristului va fi continuat de Curtea de Apel Bucureşti. Nu este de trecut cu vederea faptul că, zilele trecute, Judecătoria Constanţa a dispus sesizarea Curţii Constituţionale în vederea soluţionării excepţiei de neconstituţionalitate a unor prevederi din Codul de Procedură Penală.

În sarcina lui Cătălin Iuliu Nedelcu, procurorii au reţinut că, la data de 18 septembrie 2012, cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare la locuinţa aparţinând fiicei sale minore, ar fi exercitat violenţe asupra a doi lucrători de poliţie aflaţi în exerciţiul atribuţiilor de serviciu. Ulterior, unul dintre cei doi poliţişti ar fi suferit leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare trei-patru zile de îngrijiri medicale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii