Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:58 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu ce se laudă Daniel Dinulescu, omul care conduce Antifrauda 2 Constanţa, „spaima“ litoralului românesc (documente)

ro

29 Jul, 2015 00:00 4714 Marime text
Obiectivul prioritar al Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală este, potrivit datelor oficiale, combaterea fermă a evaziunii fiscale şi a fraudei fiscale şi vamale

Povestea caietului lăsat strategic pe o masă din apropierea inspectorilor Antifraudă, aflaţi în control pe litoral, de către un reprezentant al firmei verificate, care implora să fie iertat pentru neregulile depistate, în speranţa că va scăpa doar cu un avertisment, a readus în prim-plan stricteţea cu care sunt efectuate controalele Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală atât la malul mării, cât şi în restul ţării. În curând, se vor împlini doi ani de la numirea în funcţia de şef al Direcţiei Regionale Antifraudă 2 Constanţa a lui Daniel Dinulescu, iar în acest context, ZIUA de Constanţa prezintă averea omului care conduce „spaima“ litoralului românesc.
 
Potrivit datelor oficiale, Daniel Dinulescu deţine, împreună cu soţia, două terenuri intravilane, din 2006, în localitatea Domneşti, Ilfov, în suprafaţă de 745,25 de metri pătraţi şi de 745, 26 de metri pătraţi. Şeful Antifraudă deţine, din 2002, un apartament în Bucureşti, în suprafaţă de 56,56 de metri pătraţi, şi altul, împreună cu soţia, din 2007, tot în Bucureşti, în suprafaţă de 41,55 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte datoriile, Daniel Dinulescu a luat, în 2007, 41.882,64 de euro de la ING Bank, cu scadenţa în 2032, în 2008 a contractat 13.517,46 de euro, cu scadenţa în 2033, iar în 2013 a luat, tot de la ING, 28.115,56 de lei, scadenţa fiind în 2018. Dinulescu a mai trecut în declaraţia de avere alte două datorii, de asemenea la ING Bank (card de credit), în valoare totală de aproape 17.000 de lei. Cât priveşte salariul, şeful Direcţiei Regionale Antifraudă 2 Constanţa a consemnat suma anuală de 83.664 de lei, în timp ce soţia sa, Gabriela Elena Dinulescu, a adus în casă, din activităţi independente, suma de 24.604 lei. Mai departe, conducătorul inspectorilor de la Antifrauda din Constanţa a încasat şi suma de 2.100 de euro din cedarea folosinţei bunurilor de la „Stan Lucian Bogdan“ şi „Gicovanu Elena Roxana“. În documente, Daniel Dinulescu menţionează că este membru al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici şi membru inactiv în Camera Consultanţilor Fiscali din România.

Soţia, cu PFA

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Registrul Comerţului, soţia şefului Direcţiei Regionale Antifraudă 2 Constanţa, Gabriela Elena Dinulescu, este înregistrată ca persoană fizică autorizată, declarând sediul social în Bucureşti, Sectorul 3, strada Alexandru Papiu Ilarian, obiectul de activitate constând în „alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a.“. Contactată telefonic, Gabriela Elena Dinulescu a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că nu există nicio legătură între PFA-ul mai sus amintit şi faptul că este căsătorită cu inspectorul-şef al Antifraudei din Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii