Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:44 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contestaţiile, o a doua şansă pentru mai mulţi constănţeni Admitere în Institutul Naţional al Magistraturii. Listele cu admişi şi respinşi (document)

ro

07 Sep, 2013 00:00 2296 Marime text
Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicităţii lista candidaţilor declaraţi admişi în urma soluţionării contestaţiilor la proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice la concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii.

Ataşat, ZIUA de Constanţa prezintă şi numele celor care au fost declaraţi respinşi în urma soluţionării contestaţiilor la proba mai sus precizată. Conform Institutului Naţional al Magistraturii, următorul pas pentru admitere la INM îl reprezintă testul de verificare a raţionamentului logic. Testul grilă va avea loc pe data de 8 septembrie, începând cu ora 10.00, la Universitatea Româno-Americană. Potrivit datelor puse la dispoziţie de INM, tabelul candidaţilor declaraţi admişi în urma soluţionării contestaţiilor la proba eliminatorie de verificare cunoştinţe juridice cuprinde 388 de persoane, din toată ţara, însă cei care au optat pentru un post de magistrat la Constanţa sunt următorii: Olteanu Dargoş, Cristina Beatrice Pitrog, Laura Elena Lăţea, Eugenia Liliana Popa, Ioana Cristina Dedu, Iulia Diana Satmarici, Andreea Octavia Panait, George Crăciun şi Bogdan Mihai Dumitru. Toţi candidaţii care au trecut de proba eliminatorie de verificare a cunoştinţelor juridice vor susţine mâine un test grilă de verificare a raţionamentului logic, după care, în perioada 20-30 septembrie, este programat interviul. Concursul de admitere la Institutul Naţional al Magistraturii se organizează pentru ocuparea unui număr de 200 de locuri, 100 pentru ocuparea funcţiei de judecător şi 100 pentru ocuparea funcţiei de procuror.

Ti-a placut articolul?

Comentarii