Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Accident rutier pe strada Soveja. Două victime. Unul dintre şoferi, sub influenţa alcoolului (galerie foto)

ro

21 Aug, 2018 08:06 5837 Marime text
Un accident rutier, în care au fost implicate două maşini, s-a petrecut azi-noapte în municipiul Constanţa, în sensul giratoriu din zona Eden.

În urma evenimentului rutier, două persoane au fost rănite.

La data de 21 august a.c., în jurul orei 03.30, un tânăr, în vârstă de 20 ani, a condus un autoturism pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanţa, dinspre câmp către strada Soveja și, ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu strada Soveja, pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier Cedează Trecerea, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat, de 26 ani, pe strada Soveja, dinspre bulevardul Tomis către strada Baba Novac, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice, 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală uşoară a doi pasageri, de 16, respectiv 19 ani, pasageri în primul autoturism, este informarea poliţiştilor.

Pentru deplasarea de la locul accidentului a unuia dintre autoturismele implicate, a fost nevoie de o maşină de tractare.

Sursa foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ioana 27 Jul, 2019 15:41 Cel beat a intrat in autoturismul marca Audi. Mergea cu o viteza mult mai mare peste limita legala:) asa e cand esti beat si prost
  • Paul 21 Aug, 2018 08:49 Strazile Dionisie cel Mic si Soveja nu se intalnesc in nici un punct. Poate Barbu Stefanescu Delavrancea si Soveja,