Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cererea lui Nicolae Matei de eliberare condiţionată, amânată pentru 10 mai

ro

05 May, 2016 00:00 2371 Marime text


Judecătoria Medgidia a amânat pentru data de 10 mai cererea lui Nicolae Matei, fostul primar al oraşului Năvodari, de eliberare condiţionată. Cauza se află pe rolul judecătoriei din 7 aprilie, iar noul termen s-a dat pentru a se emite adresă către Penitenciarul Poarta Albă.
 
Amintim că, luna trecută, Adriana Ispas, judecător al Curţii de Apel Constanța, a respins contestaţia procurorilor DNA Constanța formulată împotriva deciziei prin care lui Nicolae Matei i s-au dedus din pedeapsa de 1,6 ani aproape şapte luni. Decizia Curţii de Apel Constanţa a fost definitivă.
 
Nicolae Matei a formulat, într-un alt dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanţa, o „contestaţie la executare - deducere perioadă“. Primul termen a fost stabilit pentru data de 6 iunie.
 
Ieri, Curtea de Apel Bucureşti a acordat un nou termen în dosarul în care Nicolae Matei a fost trimis în judecată alături de mai multe persoane, printre care se numără şi Corina Eugenia Jianu, fostul preşedinte al Secţiei a II-a Civile din Tribunalul Constanţa.
 

Citeşte şi  Oficial de la DNA - Judecătorul Corina Eugenia Jianu, trimisă în judecată pentru abuz în serviciu şi luare de mită

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii