Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă cu bombă în Constanța! Valiza de lângă mașină era plină cu deșeuri. Ce spune proprietarul (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

22 Jan, 2022 21:36 4949 Marime text


 
  • Sâmbătă seară, 22 ianuarie, în jurul orei 19.40, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre faptul că, pe bulevardul 1 Mai din municipiul Constanța, s-ar afla un bagaj suspect.

La fața locului au intervenit de urgență polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța pentru asigurarea perimetrului, dar și pirotehniști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale în vederea verificării conținutului bagajului în cauză.



Pachetul a fost amplasat lângă un autoturism marca Volkswagen Golf 7. Proprietarul mașinii a declarat că nu știe nimic despre pachetul suspect și totul ar putea fi o glumă proastă sau un act de teribilism.




Pachetul a fost verificat și nu conține nimic periculos. Troller-ul era plin cu deșeuri.


 

M-a sunat de la Secția 5 să mă prezint de urgență la mașină, că e un bagaj suspect suspect lipit de mașina mea.Am venit cât am putut de repede . Bagajul nu este al meu, nu l-am recunoscut. Cred că a fost o glumă proastă. Mi-au spus că a sunat cineva la 112 și lângă mașina mea este acel troller. Din momentul în care m-au sunat, în zece minute am fost la mașină, a declarat proprietarul autoturismului.

















Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii