Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă cu bombă la Tribunalul Constanța! Alarmă falsă

ro

25 Aug, 2023 13:54 1344 Marime text


Alertă cu bombă la Tribunalul Constanța!

Joi, 24 august 2023, s-a dat alarma la Tribunalul Constanța!

Potrivit datelor noastre, prin intermediul poștei electronice, ar fi venit un mail prin care se anunța existența unui presupus pachet suspect.

Surse judiciare au explicat, pentru ZIUA de Constanța, că vestea mail-ului cu amenințarea cu bombă a ajuns și la Tribunalul Constanța, însă pe mail-ul oficial al instituției nu a fost primită o astfel de amenințare.

„Am verificat, pe adresa Tribunalului Constanța nu a fost primită o astfel de amenințare. Activitatea instituției nu a fost afectată“, a declarat pentru ZIUA de Constanța, judecătorul Gabriel Mustață, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Constanța.

În urma cercetărilor specifice, oamenii legii au stabilit că alerta a fost falsă.

Ancheta continuă!

Amintim că, tot ieri, 24 august 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt cu privire la faptul că, în sediul Tribunalului Olt, ar fi fost montate mai multe bombe.

Având în vedere aspectele sesizate, au fost informate instituțiile partenere cu atribuții în acest domeniu, iar în funcție de verificările și informațiile obținute vor fi dispuse măsuri în dinamică.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Alertă cu bombă în Olt! Este vizat sediul Tribunalului
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii