Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajutor pentru motociclisti (video)

ro

29 Oct, 2010 03:49 2440 Marime text

ITP_MOTOCICLISTI1_.jpgVesti bune pentru motociclisti. De acum isi vor putea face inspectia tehnica periodica si omologarile si in constanta, la sediul Registrului Auto Roman.Si asta pentru ca de curand a fost achizitionat un aparat special care sa verifice sistemul de franare al motocicletelor.

ITP_MOTOCICLISTI2_.jpgMotocicliştii cred ca este un lucru bun, pentru ca nu oriunde se gaseste un astfel de aparat cu care se poate face inspectia tehnica. Pana acum proprietarii mototcicletelor al caror sistem de franare trebuia evaluat erau nevoiti fie sa se deplaseze in alte localitati, fie sa accepte procedeul dupa aproximarea angajatului de la statia ITP, pentru ca nu exista un aparat care sa faca astfel de masuratori precise.

Un alt mare avantaj este ca sistemul masoara valorile precise in orice conditii de vreme. Cel putin iarna, temperaturile scazute si umiditatea le dadeau mari batai de cap evaluatorilor. Pana in prezent, statia RAR din constanta nu a avut o astfel de dotare, asa ca abia acum amatorii de plimbari pe doua roti au aflat de stand. De trei sapatamani, de cand aparatul a fost pus in functiune, inginerii de la registrul auto roman evalueaza circa 2-3 motociclete pe zi. In cazul in care rezultatele obtinute nu se incadreaza in parametrii stabiliti, proprietarii mototcicletelor vor fi indrumati catre serviceuri auto, pentru a remedia problemele. Dupa aceea vor fi nevoiti sa se progrmeze pentru o noua evaluare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii