Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activităţi preventive ale poliţiştilor, în rândul elevilor sosiţi în vacanţă la Costineşti

ro

25 Jul, 2019 13:29 1134 Marime text
Joi, 24 iulie a.c., polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog -C.P.E.C.A. Constanța, au susținut activităţi informativ-educative pentru grupuri de elevi sosite pe litoral, în stațiunea Costinești, informează IPJ Constanţa.
 
Polițiștii au abordat teme privind formele de manifestare pentru comportamentele delincvente în rândul minorilor, dar și implicațiile legale, sociale și de sănătate asociate consumului de tutun, alcool și droguri.
 
Activităţile desfășurate au avut scopul de a creşte nivelul de informare, educare şi conştientizare a preadolescenţilor, adolescenţilor şi tinerilor cu privire la prevenirea delincvenţei juvenile, a victimizării minorilor şi a dispariţiilor acestora, a manifestărilor violente în rândul minorilor, dar și riscurile asociate consumului de substanțe interzise.
 
Întâlnirea polițiștilor constănțeni cu tinerii turiști a fost cuprinsă în Programul național de prevenire a delincvenței juvenile și victimizării minorilor și Proiectul „Vacanță în siguranță fără droguri”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii