Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident grav între localitățile Hârșova și Stupina. Șoferul uneia dintre mașini spune că a fost jefuit. Ce spune Poliția

ro

31 Aug, 2020 10:59 2226 Marime text
  • „Mi-au dispărut din mașină câteva lucruri. Este vorba de un laptop și o cameră de mașină“, se mai arată în mesajul omului.


Sâmbătă dimineața, între localitățile Hârșova și Stupina, din județul Constanța, a avut loc un accident rutier, eveniment în care au fost implicate două autmobile (un Volskwagen înmatriculat în Bacău și o Dacia Logan, înmatriculată în Ialomița).
 
După accident, șoferul Daciei Logan a postat în mediul online un anunț prin intermediul căruia anunța că imediat după accident ar fi fost jefuit.
 
„Mi-au dispărut din mașină câteva lucruri. Este vorba de un laptop și o cameră de mașină“, se mai arată în mesajul omului.
 
Contactați telefonic, oficialii Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța spun că bunurile cetățeanului nu au fost furate, ele fiind luate de către polițiști și duse la sediul Poliției.  

„Bunurile domnului în cauză au fost ridicate de criminaliștii care au efectuat cercetarea la fata locului după accidentul rutier și se afla în custodia Serviciului Rutier Constanța - Biroul Accidente. I s-a adus la cunoștință acest aspect și victimei“, au mai spus oficialii IPJ Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii