Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre localitățile Stupina și Crucea. Un bărbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

18 Mar, 2024 16:57 1440 Marime text
La data de 18 martie a.c., în jurul orei14.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N.  2A, în apropierea satului Stupina, s-a produs un accident rutier. 

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 59 de ani, ar fi condus un autoturism și ar fi pierdut controlul direcției, iar vehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

„În urma accidentului rutier conducătorul auto a decedat , iar un pasager, respectiv un bărbat,  de 58 de ani,  a fost rănit.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATE. Județul ConstanțaAccident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii