Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Șoferul care s-a răsturnat cu mașina pe DN2A în apropiere de Stupina, arestat preventiv (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

27 Jan, 2024 20:46 1801 Marime text
Șoferul implicat într-un accident rutier pe D.N. 2A, în afara localității Stupina în urmă cu câteva zile a ajuns după gratii. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 22.45, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 2A, în afara localității Stupina, s-a produs un accident rutier.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat a condus un autoturism, în afara localității Stupina, neadaptând viteza la condițiile drumului și s-a răsturnat pe câmp.
Acesta a părăsit locul producerii accidentului, fiind identificat ulterior.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pasagerului din vehicul.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Testul pentru prezența în organism a substanțelor psihoactive a fost negativ.

Conform anchetatorilor, la data de 26 ianuarie a.c., a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către instanța de judecată.

„Întreaga activitate a fost defășurată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în cadrul dosarului penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța“ - au mai precizat reprezentanților IPJ Constanța.


Citește și: 

Declarația oficialilor IPJ Constanța despre accidentul de la Stupina (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii