Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în Justiţia din Constanţa Decizie definitivă în dosarul Beirut. Trei fete au murit cu zile

ro

30 Oct, 2017 00:00 9480 Marime text
Judecătorii Curţii de Apel Constanţa au luat prima decizie definitivă în dosarul restaurantului Beirut din Constanţa, distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014, când şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu.
 
Magistraţii au decis ca George Karam, fostul patron al restaurantului, condamnat, în primă instanţă, la zece ani de închisoare, să rămână sub control judiciar. Tot sub control judiciar va rămâne şi Pavel Constantin, de asemenea inculpat în acest dosar.
 
Amintim că, în dosarul restaurantului Beirut, cea mai mare pedeapsă a primit-o George Karam, fostul patron al localului. Lui Karam i-au fost interzise, pe o durată de cinci ani, dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, dreptul de a desfăşura activităţi de asigurare a serviciilor de servire a mesei pentru clienţi, fie ca sunt serviţi stând la masă sau se servesc singuri dintr-un galantar cu produse, fie că mănâncă mesele preparate în incintă, că le iau acasă sau că le sunt livrate la domiciliu (cod CAEN 5610), dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, dreptul de a comunica cu Sarkany Ferenc Arpad, Sarkany Ferencz Arpad, Sarkany Mariana, Vasiliţeanu Dumitru, Vasiliţeanu Maria, Ştefan Valentin, Mancaş Dorinel, Tucă Elena Petronela, Rujan Julieta, Buirencu Nicoleta, Roman Robert Adrian şi Roman Atena.
 
În ceea ce priveşte partea civilă, instanţa a acordat despăgubiri de aproape opt milioane de euro, ceea ce reprezintă o premieră în Justiţia din Constanţa, având în vedere că infracţiunile sunt din culpă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii