Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coronavirus. Paște petrecut în autoizolare și carantină instituționalizată. Mii de români afectați

ro

20 Apr, 2020 10:35 2526 Marime text
Peste 45.000 de români își petrec cea de-a doua zi de Paște în izolare la domiciliu, în timp ce alți peste 17.000 se află în carantină instituționalizată, totul pe fondul epidemiei de Coronavirus.
În același timp, la secțiile de Terapie Intensivă ale spitalelor din țară destinate exclusiv tratării pacienților de Covid-19 sunt internate peste 250 de persoane. Ultima actualizare a datelor a fost făcută pe 19 aprilie, la ora 13.00, urmând ca o nouă informare oficială să aibă loc în aceată după-amiază, potrivit protocolului stabilit de autorități.
Harta României ce cuprinde distribuiția pe județe a cazurilor confirmate cu Covid-19 (foto) anunță un total de 8.746 de cazuri, iar specialiștii se tem că numărul ar putea crește simțitor în perioada imediat următoare, pe fondul sărbătorilor Pascale.
Ultimul buletin informativ al Ministerului Sănătății anunța seara trecută că se ajunsese la decesul cu numărul 451.

Sursa foto: INSP - CNSCBT

Citește și:
Coronavirus România. Grupul de Comunicare Strategică anunţă încă şase decese. S-a ajuns la numărul 451
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Gogu 20 Apr, 2020 13:20 Respectarea prevederilor legale sunt la bunul plac al țiganilor. Mai nou își fac ședințele de lucru în mașini câte 4-5 și nimeni nu ii vede... Sau ma înșel și ii vede dar se fac ca nu ii vad... Pe Banu Mihalcea diverse specimene apăruți pe aici de nici nu știi de unde au împânzit străzile de parca nu ar fi pandemie.