Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegeriparlamentare2020 Dorin Opreanu (PNL) - „Pandemia a influențat mult actul de guvernare”

ro

25 Nov, 2020 16:11 1850 Marime text
  • Dorin Opreanu (PNL) este invitatul nostru de astăzi la ZIUA Electorală, live pe www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
  • Dorin Opreanu candidează pe lista PNL Constanța pentru un mandat de deputat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dorin Opreanu, despre campania electorală: „În aceste condiții, doar prin dumneavoastră o putem desfășura. Trebuie să respectam rugămințile transmise de Ministerul Sănătanatii. Nu are sens să expunem oamenii la virus. Am trecut de jumătate de campanie. Este o campanie atipică. Mergem doar pe online, presă. Noi transmitem mesajul dar nu avem feed-back imediat”.

„Sper să avem o prezență mare la vot”, mai spune Opreanu.

„Incidența crescută nu se va datora alegerilor. Sper să coborâm ca incidență și să ieșim din carantină. Noi ca partid sperăm să câștigăm. Pandemia a influențat mult actul de guvernare”, a declarat Opreanu.

Dorin Opreanu, despre USR: „Ei cer votul cetățenilor și ulterior nu vor ști ce să facă cu el. Nu știu dacă știu Administrație publică. Ei merg pe o retorică.”

Dorin Oprean candidează pentru un mandat de deputat, pe locul 9 pe lista PNL Constanța, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii