Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#alegerilocale2020 PNL Constanța depune candidaturile pentru alegerile locale la Biroul Electoral Județean (LIVE TEXT + VIDEO)

ro

16 Aug, 2020 13:04 2719 Marime text
  • Pe platoul din fața Prefecturii Județului Constanța sunt prezenți mai mulți candidați ai partidului.

Chiar în aceste momente, conducerea organizației județene a PNL Constanța depune dosarele de candidatură ale reprezentanților formațiunii care vor intra în competiția electorală din 27 septembrie.

Pe platoul din fața Prefecturii Județului Constanța sunt prezenți mai mulți candidați ai partidului, președintele filialei, deputatul Bogdan Huțucă și principalii doi piloni ai PNL în alegerile locale: candidatul pentru Consiliul Județean, Mihai Lupu, și candidatul pentru Primăria Municipiului Constanța, Vergil Chițac.

Aceștia susțin declarații de presă, alături de președintele organizației.

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă, anunță depunerea listelor de candidați și mulțumeste celor 29.000 de locuitori ai județului care au semnat pentru Mihai Lupu și celor peste 9.000 de constănțeni care au semnat pentru Vergil Chițac.

Huțucă anunță totodată că toate echipele de campanie sunt în dispozitiv în legătură cu locuitorii județului Constanța.

PNL a luat decizii importante într-o perioadă foarte grea, fără să țină cont de consecințele electorale. Este vorba despre responsabilitate și profesionalism, luptă să atragă fonduri pentru relansarea economică. Aceasta este viziunea noastră și pentru Constanța. Asta aducem și în fața constănțenilor, doi profesioniști. Vrem să invităm constănțenii să discutăm programul de guvernare, nu vrem să intrăm în polemică cu alți contracandidați. Vrem o Constanța de 10 și sunt convins că locuitorii din Constanța vor fi pe 27 septembrie alături de noi, afirmă Huțucă.

La rândul sau, candidatul PNL la Primăria Constanța, Vergil Chițac, spune că alături de echipa are o misiune care pare imposibilă, aceea de a scoate orașul din ghearele PSD.

Le mulțumeste și el celor care au semnat pentru susținerea candidaturii sale.

Vergil Chițac și-a lansat deja programul de guvernare local, pe care l-a pus în dezbatere și în atenția publicului.

Constanța nu are nevoie doar de schimbare, ci de o transformare istorică, de un alt mod de a se face administrație. Voi face acest lucru, în ciuda piedicilor pe care unii și le-au propus să ni le pună, susține Chițac.

Mihai Lupu, candidatul PNL la Consiliul Județean, spune că se simte obligat să nu-i dezamăgească pe cei care i-au susținut candidatura, pe cei care s-au săturat și de sărăcie la nivelul județului.

Acest PSD care a virusat județul vine să ne spună că mai vor un mandat. Iar noi le spunem oamenilor că se poate, că îi putem trimite acasă, spune Mihai Lupu.

Județul Constanța a pierdut în ultimii 4 ani - 4% din populație.

Vreau să le mulțumesc și colegilor musulmani pentru că au ales să vină alături de noi, au ales să nu mai fie mințiți. Vom face acest departament pentru cele 19 minorități din județ la nivelul CJC, mai spune Lupu.

Candidatul PNL vorbește și despre patrimoniul cultural și istoric pe care vrea să îl pună în valoare.

Nu în ultimul rând, Lupu promite că ușa lui va fi deschisă pentru toți locuitorii județului.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii