Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:37 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară a CL Cernavodă Centru pentru servicii sociale, ridicat pe terenul unei foste case parohiale

ro

01 Jul, 2014 00:00 2133 Marime text
Primarul Gheorghe Hânsă a convocat Consiliul Local al oraşului Cernavodă în şedinţă ordinară, ieri, de la ora 16.00, pentru a dezbate şi a vota 21 de proiecte. Astfel, organigrama şi statutul de funcţii din mai multe instituţii subordonate Primăriei au fost supuse votului aleşilor locali. De asemenea, aceştia s-au pronunţat şi în favoarea prelungirii unor contracte de închiriere a unor spaţii de care Primăria dispune. Nomenclatorul stradal al oraşului a fost modificat şi completat.

Pe ordinea de zi s-a aflat şi o hotărâre privind construirea unui „imobil pentru servicii sociale“. Astfel, a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care un imobil format din teren şi clădire, situat pe strada Mircea cel Bătrân nr. 3 (o fostă casă parohială), trece din administrarea Bisericii Ortodoxe Române în cea a Consiliului Local Cernavodă, în vederea reabilitării şi stabilirii destinaţiei menţionate mai sus.

În altă ordine de idei, aleşii locali au votat pentru aprobarea acordării unor ajutoare, dar au discutat şi despre rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a Listelor de Investiţii pe anul în curs. La capitolul Diverse, aleşii locali au revizuit Agenda Primarului şi priorităţile oraşului, au fost interpelări, informări, petiţii şi soluţii şi, de asemenea, s-au dezbătut solicitările formulate de foştii consilieri locali Mariana Mircea şi Gabriela Răducanu, care au cerut punerea în aplicare a hotărârii instanţei şi repunerea în drepturi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii