Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAEDPP se transformă în Administrația Fondului Imobiliar SRL, cu asociat unic Primăria Constanța. Urmează apoi fuziunea cu SC Confort Urban

ro

21 Mar, 2022 00:00 2338 Marime text
  • Invitat la ZIUA LIVE, directorul RAEDPP, Stere Hira a menționat că nu știe când se va realiza fuziunea, prin contopire, cu societatea comercială Confort Urban, însă este optimist că va fi posibilă în cursul acestui an
  • Primul pas este transformarea RAEDPP în SRL și ulterior, fuziunea prin contopire cu cei de la Confort Urban
  • RAEDPP se va transforma în Administrația Fondului Imobiliar SRL, cu asociat unic Primăria Constanța
 

 
Primăria Municipiului Constanța a achiziționat încă de anul trecut servicii de audit pentru fuziunea READPP și Confort Urban SRL, două regii ale Consiliului Local Constanța. De realizarea acestui audit se ocupă Biroul de Expert Contabil Suciu R. Valentin.

Precizăm că încă din septembrie 2021, consilierii locali municipali au aprobat prin vot transformarea Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța în societate cu răspundere limitată.

Invitat la ZIUA LIVE, directorul RAEDPP, Stere Hira a menționat că nu știe când se va realiza fuziunea, prin contopire, cu societatea comercială Confort Urban, însă este optimist că va fi posibilă în cursul acestui an. 

Hira a mai spus doar că prin reorganizare și transformare în SRL se pot demara proiecte de modernizare și dezvoltare a patrimoniului și direct de către societatea rezultată, nu numai de către autoritatea locală.

Dar în ce stadiu se află procesul de fuziune ale celor două regii mamut, prin prisma patrimoniului dar și a numărului de angajați, șefi, șefuleți și administratori?

Primul pas este transformarea RAEDPP în SRL și ulterior, fuziunea prin contopire cu cei de la Confort Urban. Acesta este și motivul pentru care chiar în acest moment la nivelul RAEDPP se desfășoară și un audit extern, după cum a precizat și Stere Hira.

Surse din cadrul municipalității susțin că RAEDPP se va transforma în Administrația Fondului Imobiliar SRL, cu asociat unic Primăria Constanța.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
ZIUA LIVE. Niciuna dintre piețele din Constanța nu își va pierde destinația, chiar dacă, în unele dintre ele, privații au mai multe spații decât RAEDPP

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii