Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:20 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Problemele din audiovizual dezbătute la iniţiativa senatorului Sorin Roşca Stănescu

ro

13 Sep, 2013 00:00 1844 Marime text
Senatorul Sorin Roşca Stănescu este prezent astăzi la Constanţa în cadrul unei dezbateri, care priveşte modificarea Legii Audiovizualului.
Evenimentul începe la ora 10.00 şi se desfăşoară în incinta Pavilionului Expoziţional.
„Mass-media din România s-a schimbat. A evoluat şi viziunea noastră asupra unei societăţi democratice şi a libertăţii de exprimare.

Documentele Uniunii Europene privind drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, precum şi dezbaterile privind revizuirea Constituţiei României ne obligă şi ele la îmbunătăţirea Legii Audiovizualului”, susţine senatorul, care participă la discuţii în calitate de membru al Comisiei pentru Cultură şi Mass-media şi de iniţiator al unui proiect de revizuire a Legii Audiovizualului.
Sorin Roşca Stănescu este de părere că realizarea unei noi reglementari în acest domeniu, atât de complex, nu este posibilă fără o amplă dezbatere publică la care să participe toţi cei interesaţi - reprezentanţi ai radiodifuzorilor, jurnalişti din presa audiovizuală, politicieni, autorităţi administrative locale, beneficiari din rândul cetăţenilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii