Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Locuitorii din Cumpăna, informaţi despre oportunitatea accesării fondurilor europene

ro

21 Nov, 2018 00:00 1896 Marime text
Asociaţia G.A.L „Canal Dunăre - Marea Neagră 2016” din comuna Cumpăna a organizat, pe data de 16 noiembrie 2018, campania de animare a teritoriului în localitate, în cadrul proiectului „Sprijin pentru funcţionare şi animare”, Măsura 19 - dezvoltarea locală LEADER, Submăsura 19.4, proiect care face parte din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, finanţat de Uniunea Europeană şi Guvernul României prin Fondul european agricol pentru dezvoltare rurală - Europa investeşte în zonele rurale.
 
Campania de animare are rolul de a informa oportunitatea accesării fondurilor prin intermediul G.A.L. Teritoriul acoperit de Grupul de Acţiune Locală „Canal Dunăre - Marea Neagră 2016” este format din trei unităţi administrativ-teritoriale: Cumpăna, Valu lui Traian şi Poarta Albă. La eveniment a participat şi primarul comunei Cumpăna, ec. Mariana Gâju.
 
Proiectul îşi propune informarea populaţiei privind programele de finanţare, stimularea participării la programele de finanţare şi promovarea măsurilor şi a tipurilor de proiecte, în conformitate cu Strategia de Dezvoltare Locală. Agenda de lucru a cuprins următoarele teme: prezentarea proiectului şi a măsurilor care vor fi finanţate prin GAL, prezentarea bugetului şi a sumelor alocate fiecărei măsuri, exemple de proiecte ce pot fi finanţate prin intermediul măsurilor aprobate în Strategia de Dezvoltare Locală GAL.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii