Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de reabilitare a străzilor din municipiul Constanţa. Unde se intervine în această săptămână

ro

12 Aug, 2019 11:08 1840 Marime text
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, reabilitează trotuarele pe strada I.G. Duca, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Constantin Brătescu, pe strada Tudor Vladimirescu, între strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis, pe strada Patriei și pe strada Pandurului nr. 9.
 
De asemenea, în această săptămână se acționează în spațiul aferent unităților de învățământ: Școala Gimnazială Nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța și Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.
 
Concomitent, se va interveni asupra carosabilului pe strada Patriei, pe strada Industrială, pe aleea de acces către blocul O2 și pe strada Ion Bănescu.
 
Conform graficului de lucru, pe strada Prelungirea Recoltei și pe strada Alexandru Bogza continuă lucrările de amenajare a tramei stradale, iar pe strada Dezrobirii, blocul ID2 și pe strada Cutezătorilor, în zona blocului IV10 se realizează infrastructura noilor parcări.
 
Continuă trasarea de marcaje rutiere în zona Casa de Cultură iar pe bulevardul I.C. Brătianu se dezafectează cablurile neetichetate.
 
Se amplasează stâlpi pentru protecția pietonilor pe strada Poporului și pe strada Baba Novac.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Pisica Iulica 13 Aug, 2019 18:22 Stiu ca e inutil sa adaug acest comentariu dar, ca cetatean al orasului, am datoria sa incerc. Rog persoanele responsabile sa ia in considerare si strazile unde dansii nu locuies sau pe care nu se plimba in mod frecvent. Va propun spre analiza si reabilitare trotuarele de pe strada Comarnic, zona fostelor angrouri. S-au construit multe case in zona dar Primaria Constanta este total absenta din peisaj. Chiar asa de greu si de scump este sa refaci un trotuar??? Chiar nu vreti sa lasati ceva bun in urma voastra?! De ce va bateti joc de cetateni, de unde vine ignoranta voastra?!