Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circa patru kilometri de drumuri din comuna Cumpăna, reabilitate (document)

ro

18 Jul, 2019 00:00 1980 Marime text
Primăria Cumpăna reabilitează circa patru kilometri de drumuri din comună. Contractul „Proiectare și execuție lucrări de modernizare drumuri în comuna Cumpăna – 3,786 km“. 
 
Contractul presupune prestarea serviciilor de elaborare a proiectului tehnic (PAC, PAD, POE, PTE, DDE), documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul de investiție: «Modernizare drumuri în comuna Cumpăna  – 3,786km, conform documentației tehnice atașate“. Valoarea contrcatului atribuit este de 5.109.800 lei. Firma care și-a adjudecat contrcatul este Autoprima Serv SRL.
 
Comuna Cumpăna, în calitate de unitate administrativ teritorială, trebuie să ia măsuri pentru asigurarea și menținerea unei infrastructuri rutiere adecvate în zona de responsabilitate. 
În acest sens, a fost elaborat studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investiție  „Modernizare drumuri  în comuna Cumpăna - 3,786km, proiectant general SC General Europlan Proiect SRL. Modernizarea străzilor este necesară deoarece în prezent acestea nu beneficiază de un sistem rutier adecvat, denivelările existente îngreuneaza circulația în zonele respective, intersecțiile cu drumurile adiacente nu sunt amenajate corespunzător, starea tehnică generală nu satisface condițiile minime de confort și de siguranță a circulației, ceea ce determină disconfortul locuitorilor din zonele respective, afectează negativ mediul și activitatea agenților economici din aria de responsabilitate a autorității contractante. La sfâșitul contractului, drumurile care fac obiectul acestuia, trebuie să fie reabilitate / modernizate în conformitate cu documentația de proiectare aprobată. Sursa de finanțare - bugetul local și surse atrase.
 

Autoprima Serv SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia,  Autoprima Serv SRL a luat ființă în anul 1999.  Capitalul social subscris de
200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt Balagiu Iudit și Balagiu Adrian, fiecare cu câte 50 % din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei care se ocupă de lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. În anul fiscal 2016, societatea cu 93 de salariaţi a avut o cifră de afaceri de 57.775.593 lei și un 7.182.882 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea Autoprima Serv SRL a avut 98 de salariaţi, un profit de 4.361.057 lei și o cifră de afaceri de  62.939.159 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 106 de salariați, o cifră de afaceri de 46.148.599 lei și un profit de 1.091.333 lei. 
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a licitației.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii